Γκλέτσος: Θα σε σκίσω ηλίθιε

http://s2.aek365.com/cache/images/c/c790de7fa4cd294271ea34cd94f644a2.jpg
=======================================================================
Ξέσπασε και μάλιστα on air ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας και με θέμα της συζήτησης τη κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, τα έβαλε με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδης.
Όσο γι' αυτό που πυροδότησε την έξαλλη οργή του δημάρχου Στυλίδας ήταν ο χαρακτηρισμός «όνειδος» που χρησιμοποίησε γι' αυτόν ο κ. Πιλιτζίδης.
Ποιος... άκουσε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε!
«Είπε για μένα όνειδος; Εγώ εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανένας» άρχισε να φωνάζει και -ακόμα πιο έξαλλος- συνέχισε: «Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος δεν ξέρω και πώς τον λένε...».
Η οργή του δημάρχου δεν καταλάγιαζε, αντιθέτως φούντωνε: «Τον καλώ στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε οι δυο μας να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος! Ηλίθιε, ε ηλίθιε! Τι είναι αυτά που λες βλάκα, ε βλάκα!».
Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ζητώντας παράλληλα να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς, όμως ο Απ. Γκλέτσος είχε πάρει φόρα: «Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα 'ρθω τώρα και θα σε βρω στο σπίτι σου, περίμενε...».
Στο... ίδιο μήκος κύματος και χωρίς καθόλου να ηρεμεί, ο Απ. Γκλέτσος έκλεισε το τηλέφωνο με απειλές: Θα πάμε και στα δικαστήρια. Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο γιατί είναι ηλίθιος. Θα σε σκίσω ηλίθιε...»!
========================================================================